Bundgaard Bobbie BG303288 228

kr. 750,00

Varenummer (SKU): BUNDGAARD 146 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Ekstra bred pasform
Tekstil og ruskind
Fri for skadelig kemi
Barfodssko
Udtagelige uldsåler
Uldfoer
Vandtæt TEX-membran
Velcrolukning med mulighed for afkortning
Gummisål
Fast hælkappe og tåkappe
Anbefalet voksetillæg: 12-15 mm
Bobbie er en klassisk vinterstøvle med et sporty udtryk, der kombinerer tekstil med bløde, bølgende detaljer i ruskind. Denne støvle er skræddersyet til børn med brede fødder og er ideel til de små, der kan gå og har opnået fuld balance.

Støvlen er designet med velcrolukning og mulighed for afkortning, hvilket giver en justerbar pasform, så skoen kan tilpasses barnets fod perfekt, hvilket resulterer i optimal komfort og støtte. Velcrolukning er en nem og hurtig måde at få skoene af og på, hvilket er særligt praktisk for børn, der endnu ikke har mestret snørebånd og samtidig giver dem følelsen af selvstændighed.

Bobbie holder fødderne varme og tørre selv i de koldeste vintermåneder takket være dens bløde uldforing og vandtætte TEX-membran. Ydersålen er fremstillet af gummi og er ultra fleksibel og blød.

Den ekstra brede forfod giver tæerne plads til naturlig bevægelse, mens den smalle, faste hælkappe sikrer en stabil pasform. Bobbie har en flad sål uden hældrop der giver en naturlig fodstilling, der skaber balance mellem for- og bagfoden.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,

Farve

Populært Denne Uge

Vores udvalg af sko bygger på høj kvalitet til fornuftige priser

preloader