Handelsbetingelser

Køb hos Sølvbjerg Shoes

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Sølvbjerg Shoes, før De har modtaget en ordrebekræftelse. Vi opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Vi leverer via GLS Danmark, og bestræber os på at levere inden for 2-4 arbejdsdage. Varer leveret til adresse koster ca. 50 kr. Samlet varekøb for over 500 kr. leveres fragtfrit. Varer kan altid afhentes og tilbageleveres fragt- og gebyrfrit i vores fysiske butik.

Fortrydelsesret

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du – når du har modtaget en vare – inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret, skal du sende varen tilbage i original emballage, da manglende original emballage kan medføre at salgsværdien forringes, hvorved man ikke kan betragte varen som returneret i væsentlig samme stand og mængde. Faktura vedlægges varen.

Adressen er: Sølvbjerg Shoes, Haralds Plads 10a, 8722 Hedensted.

Ved fortrydelse af købet, vil pengene blive indsat på din bankkonto. Du bedes oplyse dit reg.nr. og konto nr. på din bank ved returnering af varer. Tilbagebetalingen: Der kan gå op til 7 arbejdsdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, før du har modtaget dine penge retur.

Retur

Returnering kan ske ved, at du benytter dig af det retur-klistermærke ”shop return”, som er med i din pakke. Denne skal du så aflevere i din nærmeste GLS pakkeshop. Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for at din returnering kommer frem til os. Du afholder selv de omkostninger, som er forbundet med at returnere en vare, fordi du har fortrudt dit køb – også selvom varen i første omgang var fragtfri (50 kr.)

Du kan også vælge at bytte i alle Sølvbjerg Shoes’ egne butikker.

Husk at notere track & trace nummeret på den returlabel der er med i pakken.

Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører. Vi leverer via GLS Danmark, og bestræber os på at levere inden for 2-4 arbejdsdage.

Afbestillinger

  • Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette ske pr. telefon 2036 4686 eller mail soelvbjergshoes@soelvbjergshoes.dk.  

Betaling

De mulige betalingsmåder er: Dankort, Visa Dankort og MasterCard. Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos os. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Spørgsmål

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til os pr.   e-mail : soelvbjergshoes@soelvbjergshoes.dk  eller på telefon 2036 4686.

Betalingskort

Vi tager imod flg. betalingskort:

Visa

Dankort

MasterCard

Butikker:

Hedensted 8722

Haralds Plads 10 A

Butik tlf: 2036 4686

Juelsminde 7130

Odelsgade 1

Butik tlf: 2459 4552

preloader